Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Hirdetés

Adatvédelmi nyilatkozat

Az udvarhelyinfo.ro adatvédelmi elvei:

Az udvarhelyinfo.ro gondoskodik az adatok biztonságáról, valamint arról, hogy a felvett, tárolt adatok védettek legyenek, illetve megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Az udvarhelyinfo.ro az adatokat harmadik félnek nem adja ki.

Az oldalon szereplő információk, fotók átvétele, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás (www.udvarhelyinfo.ro) megjelölésével lehetséges. Honlapok esetében a linkes forrás-megjelölést kérjük alkalmazni.

Felhasználási feltételek és szabályok

Új felhasználó regisztrálása

FIGYELEM! A regisztrálni kívánt név kiválasztásánál kérjük, ne válassza hírességek, más személyek neveit, vagy azok neveinek módosított formáit, valamint tartózkodjanak az obszcén szavaktól, illetve a teljesen értelmetlen szám és betűkombinációktól és a csupa nagybetűs nevektől, mert az ilyeneket kérdezés nélkül töröljük!

Amennyiben a regisztrációnál bármiféle probléma merülne fel, kérjük keresse fel a honlap üzemeltetőjét vagy írjon az: office @ udvarhelyinfo.ro e-mail címre.

Felhasználási feltételek. Adatvédelem.

Bár az adminisztrátorok és moderátorok mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a kifogásolható hozzászólásokat amilyen gyorsan csak lehetséges, teljességgel lehetetlen minden egyes hozzászólást ellenőrizni. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy az események leírása alatt olvasható hozzászólások a hozzászóló nézetét és véleményét tükrözik, nem pedig az adminisztrátorokét, moderátorokét, valamint a webmesterét, ezért a honlap üzemeltetői a hozzászólásokban olvasható tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalnak. Hasonlóképpen, a nem ellenőrzött események szövegéért, tartalmáért sem vállalunk semmilyen felelősséget, mivel nem áll módunkban ezek valódiságát leellenőrizni. Ha úgy gondolja, hogy egy publikált hozzászólás, vagy esemény megkérdőjelezhető, arra kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az Impresszum-ban található elérhetőségeink egyikén.

A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogról, ebből anyagi jellegű követelései nem származhatnak.

A regisztrálással egyetért azzal, hogy nem postáz sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő valamint bármilyen más módon jogsértő hozzászólásokat, eseményeket. A szabály megsértése esetén a honlap üzemeltetői azonnal és véglegesen kitiltják a honlapról. Egyetért azzal, hogy a honlap üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy töröljék, vagy módosítsák azokat az eseményeket, hozzászólásokat amelyeket erre szükségesnek tartanak. Mint felhasználó, egyetért azzal, hogy a beírt személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk. A nem nyilvános adatait a beleegyezése nélkül nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek.

Regisztráció után felhasználói nevét és jelszavát nagy óvatossággal kezelje, mert ezek a honlap adatbázisán kivüli biztonságos tárolásáért csak a felhasználó felel. A megadott e-mail cím az új jelszó elküldésére szolgál, ha elfelejtené a jelenlegit, valamint ezzel jelentkezhet be.

UdvarhelyInfo 2010

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio