Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Június 2018
KeSzeCsüSzoVa
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Hirdetés

A repülő osztály - vetélkedő - felhívás az iskoláknak

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: repuloosztaly@mtva.hu

Időpont: 2013. Augusztus 27. 14:30 - 2013. Szeptember 6. 14:00

Kategória: Ifjúsági Ifjúsáfi események - RSS hírcsatorna

Szervező: Gyermek- és Ifjúsági Műsorok Főszerkesztősége

Kapcsolattartó személy: Horváth Vanda

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +36 1 759 5000

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2013. Augusztus 27. 14:12

Megtekintve 547 alkalommal | Szóljon hozzá!
Az M2 gyerekcsatorna hamar népszerű lett az egész Kárpát-medencében. A gyermekek és a játék szorosan összefügg, a csatorna most egy vetélkedővel szeretné színesíteni az iskolások életét. A Gyermek- és Ifjúsági Műsorok Főszerkesztősége külhoniak jelentkezését is várja.

Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.

"A repülő osztály" munkacímű, epizódonként 52 percben jelentkező műsor célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat a felvétel és a játék közben. Az iskolák a műsornak köszönhetően nagyobb körben válhatnak ismertté, a nézők közelebbről is megismerhetik a település és az iskola történetét, sikereit is.

Keressük tehát azon vállalkozó kedvű iskolákat, akik iskolájuk 3. vagy 4. osztályának részvételével, szívesen méretnék meg magukat a vetélkedőben.

A jelentkezést az iskola és a nevező 3. vagy 4. osztály osztályfőnökének elérhetőségével a repuloosztaly@mtva.hu
címre várjuk, legkésőbb
2013. szeptember 6-áig.

A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejártát követően haladéktalanul értesítjük, illetve egy forgatás keretében meg is látogatjuk a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályokat csapatkapitányok segítik olyan élsportolók, zenészek, művészek, akik maguk is értéket képviselnek azon a területen, amelyen tevékenykednek.

A versenybe került osztályok részletes tájékoztatást kapnak a szabályzatról és a műsor menetéről. A gyerekek izgalmas, látványos, színes, kreatív és mókás feladatokban egyaránt megmérettethetik magukat és a tudásukat, hiszen számunkra a nevetés és a humor ugyanolyan fontos, mint az ügyesség vagy a tudás.

Akkor sem kell csüggedni, ha a jelentkező iskola nem kerül be a műsor első évadába, hiszen a tervek szerint 2014-ben folytatódik a versenysorozat, ahol újabb iskolák kapnak lehetőséget, hogy harcba szálljanak az értékes nyereményekért.

Jelentkezzenek és szerezzenek még több élményt nemcsak az osztályuknak, hanem az iskolájuknak is!

Szálljanak ringbe az értékes nyereményekért, és repüljenek fel a dobogó legfelső fokára!

Üdvözlettel,

Horváth Vanda
Gyermek- és Ifjúsági Műsorok Főszerkesztősége
Főszerkesztő


Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio