Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Május 2018
KeSzeCsüSzoVa
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Hirdetés

Felpörgetünk az érettségire! - felkészítők a MÜTF Oktatási Központ szervezésében

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: MÜTF Oktatási Központ

Időpont: 2013. Október 11. 10:30 - 2013. Október 18. 15:00

Kategória: Ifjúsági Ifjúsáfi események - RSS hírcsatorna

Szervező: MÜTF Oktatási Központ

Kapcsolattartó személy: MÜTF Oktatási Központ

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0266-219760

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2013. Október 11. 10:17

Megtekintve 457 alkalommal | Szóljon hozzá!
Te már tudod, hogy mit tehetsz a sikeres érettségid érdekében?
Ön már tudja, hogy mit tehet gyereke sikeres érettségije érdekében?

Ebben nyújt segítséget a székelyudvarhelyi MÜTF Oktatási Központ és 2013 őszétől érettségi vizsgára való felkészítőket indít román nyelvből, matematikából, idegen nyelvből és informatikából 11. és 12. osztályos diákok számára. Ezek a felkészítők tanulásmódszertannal egészülnek ki, így a tanulás könnyebb, hasznosabb és élvezhetőbb folyamattá válik.

Jelentkezés a felkészítőkre (román nyelvből és/vagy matematikából, idegen nyelvből, informatikából) az ilyes.orsolya@mutf.ro e-mail címen vagy a 0266-219 760-as telefonszámon történik. Iratkozás: 2013. október 18-ig.

Az időben megkezdett felkészüléssel gyereke mentesülhet a negatív élményektől. Ha rendszeresen, szakszerű irányítással sajátítja el a tudást, akkor magabiztosabban tud helytállni a vizsgákon, valamint a további ismeretek elsajátítása is könnyebb lesz számára.

A 2012. őszén indult felkészítőnk nagy sikernek örvendett mind a diákok, mind a szülők körében. A diákok szeretnek ide járni és a szülők nyugodtak, mert tudják, hogy gyerekük hasznosan tölti az idejét. A fejlődés pedig egyértelműen kimutatható, hisz az első felmérés után a csoportátlag közel másfélszeresére növekedett a bemeneteli szintfelmérőhöz képest.

Az elmúlt két év rossz eredményei a romániai érettségi vizsgákon, nemcsak a diákokat viselték meg, de a szülőkre is nagy hatással voltak. A jelentkezőknek mindössze 44 százaléka vette sikeresen a megmérettetést.
Az okokról és ürügyekről sokat lehetne beszélni – meg is tették sokan, laikusok és szakértők egyaránt –, de ez már a múlt, nekünk inkább a jövőre kéne összpontosítani.

Számos felkészítőt, tanfolyamot tartanak, miben különbözik ez a többiektől, miért hatékonyabb, miért eredményesebb? – teheti fel a kérdést a kedves Szülő.
A válaszaink:
• a foglalkozások nálunk kis csoportokban zajlanak, így a hatékonyság nő;
• a diákoknak minden alkalommal lehetőségük van az óra menetébe interaktívan bekapcsolódni, oktatójuktól folyamatosan kérdezni;
• az egyes foglalkozásokat szilenciumok követik, a pedagógus segítő jelenlétében;
• kiemelten fontosnak tartjuk a szülőkkel való kapcsolattartást, hogy nyomon tudják követni gyerekük fejlődését;
• a képzés menete alatt több szintfelmérő teszt megírására is sor kerül, hogy a diákok tiszta képet kapjanak felkészültségükről és a szülő is folyamatos visszajelzést kapjon a pillanatnyi helyzetről;
• a képzés befejezéseként próbaérettségi vizsgát tartunk – itt a diákok megtapasztalhatják a tényleges érettségik menetét;
• a próbaérettségik eredményét a szülők is kézbe kapják, hogy tiszta képet kapjanak gyerekük tudásszintjéről.

A MÜTF Oktatási Központ munkatársai azt vallják, hogy a sikeres érettségi nem csupán cél, hanem megfelelő alap is, amelyre a későbbi felsőoktatási tanulmányokat lehet építeni.

Az érettségi felkészítő csomagok úgy matematikából, mint román nyelvből tartalmazzák a szintfelmérést, az érettségi vizsga követelményrendszerének megfelelő, vizsgára felkészítő oktatást, a próbavizsgákat, tanulásmódszertan órákat, illetve a szilenciumot.

Egy tantárgyból való felkészítő 52 órát tartalmaz. A tanfolyam 2014 márciusáig fog tartani.

MÜTF Oktatási Központ, a tudás hatalma!


https://www.facebook.com/events/536446823091543Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio