Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Hirdetés

Kisorsoltuk nyerteseinket

Barátokkal a Septimia szabadidőközpontban

Kisorsoltuk azt szerencsés nyertest aki eldöntheti ki az a 29 barátja akivel eltöltheti a két órás kikapcsolodást a Septimia szabadidőközpontban! A sorosolás augusztus 27-én 10:30-kor a Prima rádióban zajlott le, ahol a sorsolás a 229-es számú felhasználónak kedvezett, így Marosi Zsuzsanna felhasználónk döntheti el, hogy kikkel megy a Septimia Szabadidőközpontba.

A sorsolásról egy rövid video is készült, amit alább meg is tekinthet:Első nyertesünk és barátai a Septimia szabadidőközpontban:

Kollegákkal a Septimia szabadidőközpontban

Kisorsoltuk azt szerencsés nyertest aki eldöntheti ki az a 29 kollegája akivel eltöltheti a két órás kikapcsolodást a Septimia szabadidőközpontban! A sorosolás szeptember 10-én 10:36-kor a Star rádióban zajlott le, ahol a sorsolás a 073-as számú felhasználónak kedvezett, így Balázs Ferenc felhasználónk döntheti el, hogy kikkel megy a Septimia Szabadidőközpontba.

A sorsolásról egy rövid video is készült, amit alább meg is tekinthet:Második nyertesünk és kollégái a Septimia szabadidőközpontban:

Osztálytársakkal a Septimia szabadidőközpontban

Kisorsoltuk azt szerencsés nyertest aki eldöntheti ki az a 29 osztálytársa akivel eltöltheti a két órás kikapcsolodást a Septimia szabadidőközpontban! A sorosolás szeptember 24-én 9:35-kor a Príma rádióban zajlott le, ahol a sorsolás a 40-es számú felhasználónak kedvezett, így Albert Zsófia felhasználónk döntheti el, hogy kikkel megy a Septimia Szabadidőközpontba.

A sorsolásról egy rövid video is készült, amit alább meg is tekinthet:Harmadik nyertesünk és osztálytársai a Septimia szabadidőközpontban:

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio