Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Október 2018
KeSzeCsüSzoVa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Hirdetés

VI. Zenetábor fúvósoknak

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Palló Imre Művészeti Liceum

Időpont: 2010. Augusztus 4. 14:00 - 2010. Augusztus 6. 20:00

Kategória: Kulturális Kultúrális események - RSS hírcsatorna

Szervező: Verestói Károly, Gergely János zenetanárok, Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Líceum

Kapcsolattartó személy: Pataki Julia

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 266-214440

Feltöltő: Julia

Feltöltve: 2010. Augusztus 4. 13:21

Megtekintve 421 alkalommal | Szóljon hozzá!
Hétfőtől péntekig, vagyis augusztus 2–6. között Udvarhelyen, a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Líceum épületében zajlik a hatodik zenetábor fúvósoknak. A képzésen ingyenesen lehet részt venni.
Magyarországi szaktanárok jóvoltából ingyenes fúvósképzés folyik ezen a héten Székelyudvarhelyen. Akárcsak az előző években, az anyaországi  felkészítő pedagógusok több hangszeren oktatnak: Szabó Sándor – szaxofon (4 hely), Király Tibor, Lebanov József, Makkos Noémi – trombita (20), Almai Tamás – kürt (3), Orosz János – harsona (3), Török József – tuba (3), Takács Gabriella – klarinét (7), illetve Almainé Szabó Gabriella, Törökné Pekári Andrea – zeneelmélet (külön kezdőknek és haladóknak). Verestói Károly elmondta: kezdők, általános és középiskolások, illetve egyetemisták is feliratkoztak, ugyanis bármilyen korosztály részt vehet a képzéseken. A régióközpont Udvarhelyen kívül Kápolnásfalu, Zeteváralja, Zetelaka, Alsóboldogfalva, Székelykeresztúr településekről jönnek résztvevők. Órarendszerűen délelőtt és délután folyik az oktatás. A rendezvényt, amelynek szervezésében Gergely János zenetanár, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és Lebanov József, az albertirsai zeneiskola igazgatója,az oktatótanárok főszervezője is részes, a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Líceum, a Palló Imre Alapítvány, Junior Kft., Borbáth István (Roseal SA) és az Udvarhelyszék Kulturális Egyesület támogatja.
Az sem titok, hogy a felkészítő tanárok aktív tagjai valamely együttesnek, eddigi ittlétük alatt a múlt hétvégi agyagfalvi falunapokon, az udvarhelyi Míves Emberek Sokadalmán léptek fel, a következő színhely pedig a háromszéki Réty lesz.
A zenetáboros szaktanárok a csoportonkénti képzés után kisebb zeneművekből tartanak előadást, pénteken 18 órától közös fellépésükre szeretettel várunk mindenkit, jó idő esetén a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Líceum udvarán, kedvezőtlen időjárás esetén a díszteremben – fordult a fúvószene kedvelőihez Verestói Károly.


Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio