Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Május 2018
KeSzeCsüSzoVa
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Hirdetés

Tudod-e, hogy milyen a gyereked? - Dr. Vekerdy Tamás gyermekpszichológus előadása

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: ENER-GO rendezvényterem

Időpont: 2014. Május 25. 19:00 - 2014. Május 25. 22:00

Kategória: Más Más események - RSS hírcsatorna

Szervező: Nyitott Akadémia

Kapcsolattartó személy: Star Radió titkársága

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0266-218115

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2014. Május 8. 14:06

Megtekintve 862 alkalommal | Szóljon hozzá!
A magyar pszichológia élő legendájával, Dr. Vekerdy Tamással találkozhatnak a székelyudvarhelyiek május 25-én.

Igazi csemege várja a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, hiszen a népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében a magyar pszichológia élő legendájával, Dr. Vekerdy Tamással találkozhatunk az Ener-Go Rendezvényteremben.

Dr. Vekerdy Tamást senkinek sem kell bemutatni: a legismertebb ma is élő magyar gyermekpszichológus, akinek könyvein generációk nőttek fel, önálló rovata pedig évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend a Nők Lapjában.

Élőben hallgatni azonban még nagyobb élményt jelent, hiszen a Tanár Úr fantasztikus előadó, aki bölcs, gyakorlatias tanácsaival, egyedi stílusával és fergeteges humorával mindig meghódítja a közönséget. Az elmúlt években többször járt Erdélyben a Nyitott Akadémia szervezésében, ám Székelyudvarhelyen most első alkalommal hallgathatjuk meg őt.

A neves szakembernek tavaly ősszel jelent meg legújabb (és egyben eddig élete legnépszerűbb) könyve, a Jól szeretni, amely fél éven át vezetett minden sikerlistát Magyarországon.

Az azonos című előadás úgyszintén kincsesbányát jelent, hiszen a nevelés, a családi együttélés legkülönbözőbb területeit érinti, a Vekerdy Tamástól megszokott lebilincselő stílusban. Középpontjában azonban egyetlen alapkérdés áll: vajon miként tudnánk igazán jól szeretni?

Természetesen elképzelhetetlen, hogy egy gyerek felnevelése során ne kövessünk el hibákat, ám az már reális célkitűzés lehet, hogy szeretetünk minden tévedésünkön, gyöngeségünkön, konfliktusunkon átragyogjon, a nehézségek idején is eltéphetetlen köteléket jelentsen közöttünk, és biztonságos menedéket gyerekeink számára. Ehhez azonban meg kell tanulnunk úgy szeretni, hogy az nekünk és gyerekeinknek is jó legyen.

Ha ez sikerül, az ezerszeresen hálája meg magát. Minket lényegesebben nyugodtabbá és elégedettebbé tesz, gyermekeinknek pedig olyan bázist ad, ahonnan a lehető legmesszebbre tudnak elrugaszkodni, s ahova a legnagyobb szeretettel térnek vissza. Jól szeretni annyi, mint jól élni – önmagunkkal és egymással.

Az előadás interaktív, tehát lehetőség lesz arra, hogy az érdeklődők kérdezhessenek Vekerdy Tamástól, véleményt, tanácsot kérjenek tőle.

A helyszínen felállított standon - sok egyéb, pszichológiai témájú könyv mellett - meg lehet vásárolni a Jól szeretni című kötetet és Dr. Vekerdy Tamás más munkáit, melyeket a Tanár Úr kérésre szívesen dedikál is.

Az előadást május 25-én este hét órától az Ener-Go Rendezvényteremben (Betlenfalvi út 51.) tartják. Jegyek kaphatók a Star Radió titkárságán (II. Rákóczi Ferenc utca 5 szám).

 

uh.ro/sajtóközleményHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio