Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Május 2018
KeSzeCsüSzoVa
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Hirdetés

Harmadszorra hirdeti meg Ön dönt pályázatát az ötéves SzKA

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány

Időpont: 2012. December 4. 07:00 - 2012. December 16. 23:00

Kategória: Más Más események - RSS hírcsatorna

Szervező: Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány

Kapcsolattartó személy: Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0745-654164

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2012. November 28. 09:32

Megtekintve 427 alkalommal | Szóljon hozzá!
Harmadszorra hirdeti meg Ön dönt pályázatát az ötéves SzKA. Az alapítvány a Jézus Kápolna rehabilitálásán is dolgozik.

Harmadik kiírásához érkezett a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Ön dönt nevű pályázata. A Közösségi Kártyák használatából befolyó pénzösszegekre most tíz civil szervezet pályázik.

Péter Attila, az alapítvány- pénzügyi és programmenedzsere elmondta, szavazni december 4 és 16 között lehet: ehhez annyit kell tennünk, hogy használjuk Közösségi Kártyánkat a Szuper üzletekben, a Merkúr áruházban, vagy az Euro Car Trading áruházaiban és márkaszervizeiben, majd vásárlás után ráírjuk a pénztárszalagra a kedvenc civil szervezetünk sorszámát, ezt pedig leadjuk a pénztárnál.

Őket támogathatjuk

1. Tompa László Alapítvány

2. Székelyudvarhelyi Nemlátók "Reménység" Alapítványa

3. Vendor Sportklub

4. Tamási Áron Véndiák Egyesület

5. Orbán Alapítvány

6. Tehetség és Szorgalom Alapítvány

7. Feel Good Sportegyesület

8. Ficánka és Barátai Egyesület

9. Viharsarok Egyesület

10. G. Egyesület

A kéthetes időszak alatt minden Közösségi Kártyás vásárlás alkalmával szavazhatunk, ezzel növelve a támogatni kívánt szervezet esélyeit.

Pénz már van, elkölteni lesz nehéz

Péter Ildikó, az SzKA PR-felelőse arról számolt be, hogy az alapítvány két hónappal ezelőtt sikeresen pályázott a Raiffeisen banknál, így 20 900 lejt nyert, amit a Jézus Kápolna rehabilitációjára fordítanak. A topográfiai felméréseket elvégezték, az Urban Design kedvezményesen vállalta a tervek elkészítését, illetve a szükséges engedélyek beszerzését.

Ez nem lesz könnyű feladat, hiszen a Jézus Kápolna A-kategóriás, vagyis országos, illetve nemzetközi jelentőségű műemlék. Ez kiemelt védettséget biztosít, de megnehezít minden restaurációs, vagy rehabilitációs munkálatot is.

Egyelőre az információs táblák készítése zajlik, amelyek segítségével a látogatók részletesen tájékozódhatnak a kápolnáról, a környékbeli gyógyvizekről, illetve a kápolnát övező legendáról. A táblákhoz szükséges informatív anyagot Sófalvi András régész állítja össze, a dizájnért Kiss Emő felel. A táblákat januárban helyezik ki, a projekt költségvetését a tervek véglegesítése után állítják össze.

Ötéves emlékek

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány ötödik születésnapját üli idén, ennek apropóján egy falinaptárt terveznek kiadni. Ezzel főként a vállalatvezetőket célozzák meg, hiszen a cégek logójával személyesíthető kiadvány jó ajándék lehet az alkalmazottaknak, klienseknek és partnereknek egyaránt.
 

Az emlékezés jegyében az Emlékstúdió projekthez is visszanyúl az SzKA csapata. A Chris Worman ötlete alapján 2009-ben indított projekt lényege az volt, hogy ismert és ismeretlen udvarhelyieket invitáltak egy csésze kávéra és mesélésre. Összesen közel húsz videó született, ahol különböző városlakók meséltek el egy-egy, jellemzően régebbi, Udvarhelyez köthető élményt vagy történetet.

A nagy sikernek örvendő kisfilmeket most ismét előveszik, és hírlevélben küldik ki – az ajánló szerint hosszú téli estéken remek szórakozást nyújtanak.szh.ro


Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio