Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
November 2017
KeSzeCsüSzoVa
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Hirdetés

Mondd el, hisz rólad (is) szól, érted (is) van!

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: A város utcái

Időpont: 2011. Június 18. 08:00 - 2011. Szeptember 30. 23:00

Kategória: Más Más események - RSS hírcsatorna

Szervező: SZKA

Kapcsolattartó személy: Szőcs Klára

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 741-033.783

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2011. Június 17. 13:04

Megtekintve 916 alkalommal | Szóljon hozzá!
A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) ezzel a jelmondattal fordul az udvarhelyiekhez és az udvarhelyszékiekhez, hogy Önökkel és Önök által tervezhessenek.
Miért teszik ezt? Alább olvasható közleményükben erre találnak magyarázatot.

Programjaink eddig is azért voltak sikeresek, mert nagyon sokan kapcsolódtak be mind ötletek kidolgozásával, mind a támogatandó pályázatok kiválasztásába, sőt ezek kivitelezésébe is. Nézzék csak meg a programok logóinak sorát, milyen egyszerűen fejezik ki azt, hogy alapítványunk miként is működik: Jó Ötlet + Ön Dönt + Kaláka = SZKA.
 

Eme egyszerű egyenletnek minden eleme az udvarhelyiekről és az udvarhelyszékiekről szól. Önök azok, akik tele vannak jó ötletekkel, akik bekapcsolódnak a közös döntéshozatalba, akik sok-sok önkéntes munkával közösségi tereket újítottak fel. Ezek révén Önök tanúságot tesznek arról, hogy fontos Udvarhely és Udvarhelyszék – olvasható a közösségi alapítvány közleményében.

Az SZKA újszerűen, de hagyományainkra alapozva törekszik segítséget nyújtani azoknak, akik maguk is tenni akarnak a közösségért. Orbán Balázs nyomdokait követve a kaláka hasznosságát felismerve elmondhatjuk: ahol egyenként kevesek vagyunk, ott közösen eredményeket tudunk felmutatni. Az SZKA olyan, amilyenné az udvarhelyiek és az udvarhelyszékiek teszik. Ezért fontos, hogy elmondják, mit gondolnak róla és milyen gondolataik, ötleteik vannak vele és a közösséggel kapcsolatban. A nyár folyamán az SZKA többféle lehetőséget fog megragadni arra, hogy meghalljuk az Önök hangját. Ne lepődjenek meg, ha leveleket kapnak tőlünk, ha önkénteseink megszólítják Önöket az úton, ha honlapunkon és Facebook-oldalunkon is kérdéseinkkel találkoznak. Számítunk mindenkire, aki részese akar lenni ennek a párbeszédnek!

Ősztől új vezetője lesz az SZKA-nak, és további új munkatársakkal bővül a csapat. Válaszaikkal, együttműködésükkel az ő munkájukat is segítik, hozzájárulnak ahhoz, hogy az SZKA továbbra is egy erős, sikeres szervezet legyen Udvarhely és Udvarhelyszék szolgálatában – áll a közleményben.

szh.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio