Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Június 2018
KeSzeCsüSzoVa
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Hirdetés

Szemünk fénye: a gyermek - jótékonysági rendezvény

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: ENER-GO rendezvényterem

Időpont: 2013. November 16. 10:00 - 2013. November 16. 18:00

Kategória: Más Más események - RSS hírcsatorna

Szervező: Márton Rozi és Nagy Csilla civil önkéntesek és vállalkozók

Kapcsolattartó személy: Márton Rozi

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0746-538167

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2013. November 14. 13:19

Megtekintve 455 alkalommal | Szóljon hozzá!
Rendhagyó ötlettel rukkolt elő két lelkes székelyudvarhelyi édesanya:
Márton Rozi és Nagy Csilla civil önkéntesek és vállalkozók segítségével szervezik meg az első, szülőknek és gyermekeknek egyaránt szóló, termékkiállítással és vásárral egybekötött rendezvényt.

Céljuk, hogy a hasznosat a kellemessel ötvözve töltsenek együtt szülők és gyermekek egy élményekben gazdag napot. A rendezvény jótékonysági célt is szolgál: a jelképes összegű belépődíjakból és a helyszínen felajánlható pénzadományokból begyűlt összeget a szervezők a Down-kóros gyermekeket segítő székelyudvarhelyi Pro Down Alapítványnak ajánlják fel.

Ringass és tanulj

A program november 16-án, szombaton délelőtt 11 órakor a Vedd ölbe, ringasd, énekelj! mottójú Ringatóval kezdődik. Az egyórás ringatást követően is érdemes lesz figyelni, mert 12 órától Szalay Zsuzsanna pszichológus előadásában arról ad tanácsokat a szülőknek, hogy miképpen teremthetik meg gyermekük érzelmi biztonságát.

Délután egy órakor újabb ringató következik, majd két órakor a rendőrség képviselője beszél a gyermekek biztonságáról. Mikor kell a gyógyszer és mikor lehet a felső légúti megbetegedéseket homeopátiás módszerrel orvosolni – dr. Vajna Adél előadását 15 órától lehet meghallgatni.

A gyermek se unatkozzon

A szervezők természetesen nem csak a nagyok, de a gyermekek szórakoztatására is gondoltak. Lesz arcfestés, gyermek zumba Emővel, néptánc a Borókával és lehet aerobikozni a Fit Feel gyermekcsoporttal. A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház Surranó és Brekkenő kalandjaival szórakoztatja az aprókat. Aki inkább mesét hallgatna, az figyeljen Dunkler Réka Kinga dramaturgra, aki a Gutenberg Kiadó könyveiből olvas fel.

Ki lehet próbálni a mézeskalács díszítést, meg lehet nézni kívül és belül a rendőrautót, lehet tanulni népi gyermekjátékokat és kézműveskedésre is lesz lehetőség. Aki szeme fényét meg akarja örökíteni ezen a közös vidám napon, az a helyszínen a Dávid Fotó jóvoltából megteheti.

A rendezvény tehát ötleteket és megoldásokat kínál a szülőknek, miközben igazi élménydús napban összesíti a gyerekfoglalkozások, kiállítások, vásárok és családi rendezvények legjavát.

A Szemünk fénye a gyermek című, baba- és gyermektermékek bemutatójával, vásárával egybekötött egész napos gyerekrendezvényt november 16-án, szombaton tartják a Fások utca 20. szám alatt található, autóbusszal is megközelíthető ENER-GO rendezvényteremben.

A jótékonysági rendezvénnyel kapcsolatosan a szemunkfenye2013@gmail.com e-mail címen, vagy a 0746-538.167 (Márton Rozi) illetve a 0740 093.641 (Nagy Csilla) telefonszámokon lehet érdeklődni.

A jótékonysági rendezvény teljes programja itt található

uh.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio