Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Szeptember 2018
KeSzeCsüSzoVa
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hirdetés

Továbbra is lehet pályázni

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Székelyudvarhelyi KC

Időpont: 2010. November 11. 11:15 - 2010. November 17. 11:00

Kategória: Más Más események - RSS hírcsatorna

Szervező: Székelyudvarhelyi KC

Kapcsolattartó személy: Szőcs Klára

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 741-033.783

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2010. November 11. 10:59

Megtekintve 369 alkalommal | Szóljon hozzá!
 A Székelyudvarhelyi KC férfi-kézilabdacsapata pályázatot ír ki a klub himnuszára és kabalafigurájára. A pályázat témája: a mérkőzések előtt és alatt lelkesítő, buzdító céllal bejátszható himnusz megkomponálása, illetve egy kabalafigura kitalálása, képi megjelenítése.

A pályázat kiírói különböző követelményeket is támasztottak az elkészítendő himnusszal kapcsolatban: ízléses, érthető, kifejező szép magyar nyelvű szöveg; a himnusz szövege szóljon a székelyudvarhelyi kézilabdáról, Székelyudvarhelyről, a szövegben szerepeljen az SZKC elnevezés; a szöveg legyen lelkesítő, a refrén könnyen megjegyezhető, énekelhető; a zene legyen dallamos, összhangban a szöveggel; legyen teljesen saját szerzemény, vagy át/feldolgozás; elfogadott formátum: mp3, méret: max. 10 Mbyte.

Kabalafigura: a figura lehet bármilyen tárgy, élőlény, növény vagy kitalált fantázialény; tükrözze az SZKC, a székelyudvarhelyi kézilabda eszméjét, szellemiségét, céljait, a későbbiek során váljon a csapat jelképévé; legyen vidám, kedves, pozitív érzéseket váltson ki; sokféle módon legyen felhasználható, készülhessen belőle plüssfigura, más reklámeszköz.

Pályázati feltételek. A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a kiíró az általuk készített pályázatokat bármiféle korlátozás nélkül, szabadon használhatja, átalakíthatja, továbbfejlesztheti. A kiíró fenntartja a jogot, hogy amennyiben nem érkezik megfelelő pályázat, nem hirdet nyertest. A beküldött pályázati munkákat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza.

Értékelés, díjazás. A pályázatokat a kiíró elnöksége egy szakmai zsűrivel közösen értékeli. A díjazás mikéntjéről, a díjak mibenlétéről hamarosan a sajtón keresztül értesítjük a pályázni vágyókat.

A pályázatok beküldési határideje: 2010, november 17.

Kik pályázhatnak?
Pályázni életkortól, lakhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki pályázhat. A pályázók bármilyen szabadon választható technikával, technológiával elkészíthetik a pályázatokat.
A pályázatot e-mailben az office@skc.ro címre küldjék, vagy személyesen leadhatják a klub székhelyén, a Vásártér utca 12. szám alatt, hétköznapokon 9-12 óra között. A pályázatok mellett tüntessék fel az alkotó nevét, elérhetőségeit. 

szh.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio