Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Hirdetés

Regisztrálj és nyerj egy 30 személyes 2 órás kikapcsolódást!

Vidd el ingyen osztálytársaidat, barátaidat, munkatársaidat egy felejthetetlen kikapcsolódásra a Septimia Szabadidőközpontba!Ha most regisztrálsz részt veszel egy sorsoláson mellyel két órás belépőt nyerhetsz 30 fő részére a Septimia Szabadidőközpontba. Hogy kiket viszel magadaddal Neked kell eldöntened! Választhatod osztálytársaidat a tanítóval vagy oszival együtt, barátaidat azok barátaival, vagy kollegáidat főnököstől vagy nélküle. Regisztrálj, hogy nyerhess!


A játékban egy valós telefonszámmal és egy működő e-mail címmel lehet részt venni. A sorsolás során ellenőrizzük a telefonszámot és az e-mail címet is. Nem lehet kétszer használni sem a telefonszámot sem az e-mail címet. Természetesen, ha több e-mail címed és több telefonszámod van, akkor többször is regisztrálhatsz! A regisztráció során döntened kell, hogy kit viszel magaddal: osztálytársaidat, barátaidat, kollegáidat.

Bíztasd osztálytársaidat, barátaidat, kollegáidat, hogy ők is regisztráljanak, hisz ezzel növeled esélyeiteket. Minél több a regisztráció annál nagyobb valószínűség a nyerésre! Összesen 3×30 azaz kilencven boldog nyertesünk lesz, melyek között könnyen ott lehetsz Te is, sőt lehet, hogy Te fogod megmondani, hogy ki jöhet veled.

Barátaid értesítésére a regisztráció vagy bejelentkezés után használhatod az adatlapodon található segítséget (ez a segítség sikeres regisztráció után szintén használható).


A játékban részt vesznek a június 15-e előtt regisztrált felhasználók is, ha időközben ők is választanak a lehetőség közül. Opcióidat a sorsolások előtti napig bármikor megváltoztathatod.

Sorshúzások időpontja:
  • - BARÁTOK               - augusztus 27. - Príma Rádió   Kisorsoltuk!
  • - KOLLEGÁK             - szeptember 10. - Star Rádió   Kisorsoltuk!
  • - OSZTÁLYTÁRSAK  - szeptember 24. - Príma Rádió   Kisorsoltuk!

A nyertest telefonon értesítjük, de két órán belül e-mailt kell küldjön a telefonba közölt postafiókra, arról a címről, amelyre regisztrált. Ellenkező esetben a tartalékba kihúzott személyt fogjuk értesíteni. A telefonértesítés a 0740-154554-es telefonszámról érkezik. A sorshúzás pontos időpontjáról a honlapon és hírlevélben tájékoztatunk.
A nyereményt szeptember és október hónapok folyamán lehet felhasználni előzetes egyeztetéssel. Ha további kérdésed van kérlek írd meg az office @ udvarhelyinfo.ro címre.

Ne feledd! Regisztrálj hogy nyerhess. RegisztrációH i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio