Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Május 2018
KeSzeCsüSzoVa
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Hirdetés

Fuss neki! –a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány adománygyűjtő akciója

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány

Időpont: 2013. Szeptember 25. 10:00 - 2013. Október 20. 10:00

Kategória: Sport Sport események - RSS hírcsatorna

Szervező: Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány

Kapcsolattartó személy: Péter Attila

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0745495392

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2013. Szeptember 25. 09:50

Megtekintve 914 alkalommal | Szóljon hozzá!
A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány október 20-án ismét megrendezi Fuss neki! elnevezésű adománygyűjtő akcióját: a felhívásra tizenkét udvarhelyszéki civil szervezet és közel nyolcvan futó jelentkezett.

A gyűjtési akció célja a közösség bevonásával forrást teremteni az egyesületek és alapítványok célkitűzéseinek megvalósításához. A részt vevő civil szervezetek (az Artera Alapítvány, a Dr. Verestóy Attila Alapítvány, az Ebremény Állatvédő Egyesület, a Feel Good Sportegyesület, a Gyepesért Egyesület, a Kapuk Iskolája Egyesület, a Kováts István Fotóarchívum Egyesület, a Kriza János Iskola Alapítvány, az Orbán Alapítvány, a Pro Down Alapítvány, a SZÉDIT és a SZIK Baranta Egyesület) olyan futókat toboroztak, akik rokonszenveznek az adott projekttel és szívesen vállalják, hogy futnak néhány kört, hogy segítsék a kezdeményezést. Következő lépésként az akciót népszerűsíteni is kell, hogy a civil szervezetek minél több felajánlót, támogatót nyerjenek meg ügyüknek.

„A közösségi futás a megszokott helyszínen, a székelyudvarhelyi városi strand szomszédságában lesz, a táv hossza 1,3 kilométer. Változott viszont a futás időtartama: a tavalyival ellentétben ezúttal 10-től 12 óráig tart a rendezvény” – mondta el Péter Attila, a Fuss neki! projekt vezetője. Bár a futóknak keddig lehetett jelentkezniük, ha valakinek mégis szaladni támad kedve, az SZKA erre is megadja a lehetőséget: 25 lejes regisztrációs díj ellenében lehet támogatni a kezdeményezést.

„Ez nem futóverseny, így nem a futáson, hanem az adományozáson van a hangsúly” – tette hozzá a projektvezető. Adományozó bárki lehet, aki azonosulni tud valamelyik civil szervezet projektjével: úgy támogatja a kezdeményezéseket, hogy előre fogad, ajánlatot tesz valamely futóra, hogy minden általa megtett kör után öt, tíz vagy több lejjel támogatja azt a civil szervezetet, amelynek színeiben a futó indult. Az ajánlatokat október 17-éig az SZKA honlapján lehet megtenni, illetve írásos formában az alapítvány irodájában hétköznapokon 8–16 óra között. A felajánlott összeget pedig majd a rendezvény helyszínén vagy az esemény utáni héten kell befizetni a Közösségi Alapítványnál. Péter Attila végül hozzátette: idén a megcélzott összeg 25 ezer lej, a szervezők azonban bíznak abban, hogy ennél több pénz gyűl össze a civil szervezetek javára.

További információkért a projektvezetőt, Péter Attilát lehet keresni a 0745–495392-es telefonszámon vagy a program@szka.org címen.


szh.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio