Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Szeptember 2018
KeSzeCsüSzoVa
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hirdetés

III. Tömegfutás a Városnapokon

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Stúdió Mozi előtt

Időpont: 2011. Június 4. 08:00 - 2011. Június 4. 12:00

Kategória: Sport Sport események - RSS hírcsatorna

Szervező: A székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal, Infopress S.E. sportklub

Kapcsolattartó személy: Polgármesteri Hivatal

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 266 -218383

Feltöltő: Julia

Feltöltve: 2011. Május 20. 08:51

Megtekintve 776 alkalommal | Szóljon hozzá!

Idén is megrendezik a mára már hagyományosnak számító IPSE városnapi tömegfutást. A székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és az Infopress S.E. sportklub közös szervezésében június 4-én a Városnapok keretében állhatunk ismét a rajthoz, hogy a megszokott távok valamelyikét leszaladjuk.

A start és a cél a továbbra is a Rákóczi utcában, a régi mozi előtt lesz, ahol a jelentkezők a rövid (3,9km) és a hosszú (6,4km) távok közül választhatnak. Mindkét útvonal változatlan marad a tavalyihoz képest, ezek ide kattintva megtekinthetőek.

2011_Egyeb/0519_Tomegfutas
A rajt sípszava mindenkinek egyszerre szól majd, így egyszerre kezdi meg a szaladást a tömeg. A rövid- és hosszútávon futók a központon keresztül egészen a rendőrségig közös útvonalon haladnak, itt a rövidtávosok befordulnak a városi piac fele, míg a többiek folytatják a Bethlen utcán egészen a terelőútig, ahol visszafordulnak és Szombatfalva irányába szaladnak.

A Junior étterem melletti útkereszteződésben újra egyesül a két táv útvonala és halad a Tamási Áron utca irányába, ami után ismét a központ következik, ahonnan éles kanyarral fordulnak a Kossuth utcán a cél irányába - innen már meg lehet húzni a tempót a célszalagig.

A szervezők vonalkódos olvasóval regisztrálják a beérkezők sorrendjét és idejét, ezért a megérkezés egy ellenőrző ponton történik, amelyen mindenkinek át kell haladnia. Az esetleges torlódás miatt itt fokozottan figyeljünk szaldótársainkra és legyünk toleránsak. Természetesen a szaladás ideje alatt a rendőrség biztosítja az útszakaszt és egyértelműen ki lesz táblázva, szalagozva mindkét szakasz.

A nevezés továbbra is díjtalan, de fontos, hogy idejében tegyük meg, ugyanis az első hatszáz regisztráló tömegfutásos pólót kap ajándékba, akárcsak az előző években. A helyszínen történő nevezés, a rajtszám és póló átvétele szombat reggel 8 órától 9 óra 50 percig történik, tíz órakor pedig elrajtol a tömeg a Digital 3 előtti térről.

A közös szaladáson való részvétel nemtől, kortól független, így a szervezők minden sportszeretőt várnak a helyszínre. A csoportosítás korosztály szerint történik , így mindkét nem több korcsportra lesz osztva. Ez annyit tesz, hogy mind a férfiak, mind a nők között lesz egy kategória az egészen kicsiktől 14 éves korig, majd 14-től 35-ig, illetve 35 év felett.

A korosztályokon belül a célba érkezőket külön díjazzák, az első helyezettek kupát és egy speciális érmet nyernek. A második illetve harmadik helyen érkezők szintén speciális éremben részesülnek. Azok, akik jelentkeznek a szaladásra és sikeresen teljesítik a választott távot, emlékérmét és egy ajándékcsomagot kapnak.

Idén az iskolás csoportok különdíjakra számíthatnak: az általános iskolások (I.-VIII. osztályosak) és osztályfőnökeik figyelmébe ajánljuk a csoportos nevezést. Ennek lényege, hogy egy osztályból minimum öten nevezzenek, ezzel alkotva egy csapatot. Minden öt, vagy annál több fős csapat tagja fejenként egy ingyenes belépőt kap a Múzeum épületében működő Trópusi Lepkeházba - természetesen amennyiben leszaladják a távot.

A regisztrációhoz midössze annyi szükséges, hogy az osztályfőnök kitöltse az innen letölthető jelentkezési lapot és leadja az uh.ro székhelyén a Gábor Áron 18 szám alatt. A jelentkezési lap hamarosan a tanári szobákban is megtalálható lesz. Az iskolás csapatok jelentkezési ív leadásának határideje május 31., 13 óra.

Szaladjunk együtt júnus 4-én!

uh.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio