Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Szeptember 2018
KeSzeCsüSzoVa
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hirdetés

Jégkrajcáros jégkarnevál vasárnap

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Városi Korcsolyapálya

Időpont: 2011. Február 6. 10:00 - 2011. Február 6. 21:00

Kategória: Sport Sport események - RSS hírcsatorna

Szervező: Udvarhelyi Fiatal Fórum, Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal

Kapcsolattartó személy: UFF

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 266-213371

Feltöltő: Julia

Feltöltve: 2011. Február 2. 09:09

Megtekintve 660 alkalommal | Szóljon hozzá!
Az Udvarhelyi Fiatal Fórum rendezvényére a legkisebbektől a diákokig mindenkit várnak a Városi Korcsolyapályán február 6-án.
A Jégkarnevál egyike, azoknak a rendezvényeknek, melyek nemcsak a diákoknak és fiataloknak szólnak, hanem a legkisebbeknek is. A Városi Korcsolyapályán zajló esemény programja rendszerint két részre oszlik: a délelőtt a kicsiknek, délután pedig a nagyobbaknak szól. Mondani sem kell, hogy, aki beöltözik a karneváli korcsolyázásra, az meglepetésekben részesül, valamint az egész nap zajló ügyességi vetélkedőkön ajándékokat nyerhetnek a résztvevők. A rendezvény az Udvarhelyi Fiatal Fórum és Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében zajlik, február 6-án, vasárnap de. 10 és este 9 óra között.

A tavalyi Jégkarneválon a gyerekek az iskolában, napköziben kapott Jégkrajcárokat válthatták be teára és zsíros kenyérre, ez részben az idén is így zajlik, annyi kiegészítéssel, hogy a jégen korcsolyázó UFF-os diákok is meglepnek majd egy-két ügyes korcsolyázót ajándék krajcárral valamint az Udvarhelyi Híradó szerdai lapjában kivágható jégkrajcár is beváltható az eseményen.

Díszvendéget is köszönthetünk a jégen, a Csíkszeredai iskolás Sportclub műkorcsolyázó diákjainak bemutatóját csodálhatjuk meg, Löffler Bogyó Mária edzőnő vezetésével. A fellépők gyerek- és ifjúsági-kategóriában értek el dobogós helyezéseket, a tavalyi bemutatójuk tapasztalatai szerint, az idén sem fognak csalódást okozni. A műkorcsolya bemutató a Jégkarnevál programjának első pontja, azaz vasárnap délelőtt 10 órai kezdettel lépnek jégre, majd a gyerekek jelmezbemutatója és ügyességi játékai következnek. A délutáni programban már a nagyobbaké a főszerep, 4-5 fős csapatok korcsolyás vetélkedőjével zárul a program. A versenyzők emléklapot és ajándékcsomagokat nyerhetnek.

Fontos tudnivaló, hogy, akik jelmezben érkeznek, díjmentesen léphetnek be a pályára, a civilekre pedig a jégpálya általános belépői érvényesek ezen a napon is, felnőtteknek 5, míg gyerekeknek 4 lej a díj.

Fellépők

Ureche Andrea – gyerek kategória I. helyezett
Ravasz Balázs – gyerek kategória I. helyezett
Hajdú Boglárka – gyerek kategória III. helyezett
Kenéz Zselyke – Novis (kis ifjúsági) kategória, I. helyezett
Catană Ana – Novis kategória III. helyezett
Forró Dániel – Novis kategória, II. helyezett
Kecskés Dórián – Novis kategória, IV. helyezett
Bakcsi Anita – Nagy Novis kategórias, III. helyezett


uh.ro


Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio