Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Május 2018
KeSzeCsüSzoVa
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Hirdetés

Labdarúgó-tornák Udvarhelyszéken

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: Városi Sportcsarnok

Időpont: 2014. Január 10. 13:00 - 2014. Január 11. 20:00

Kategória: Sport Sport események - RSS hírcsatorna

Szervező: Roseal SK , Farkaslakáért Egyesület

Kapcsolattartó személy: Városi Sportcsarnok

Kapcsolattartó személy telefonszáma: 0266-213158

Feltöltő: Klára

Feltöltve: 2014. Január 10. 10:24

Megtekintve 662 alkalommal | Szóljon hozzá!
A hétvégén Székelyudvarhelyen és Farkaslakán is kispályás labdarúgó-tornát rendeznek.

Január 11-12-én tizedik alkalommal rendezik meg a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban a Roseal SK Kupa elnevezésű labdarúgótornát, melyre tizenhat együttes nevezett be Marosvásárhelyről, Medgyesről, Szovátáról, Csíkszeredából és Székelyudvarhelyről. A csoportkör szombaton reggel 8 órakor kezdődik, a négy kvartettből az első két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe, az egyenes kiesési szakaszt vasárnap délelőtt rendezik, a döntőre körülbelül 13 órától kerül sor.

Szombaton 13 órától a Roseal SK Öregfiúk – akik amúgy beneveztek a tornára is – gálamérkőzést játszanak a korábbi A divíziós játékosokból alkotott csapattal, a találkozón többek között pályára lép majd Hajnal Gyula, Fodor János, Márton Géza és a Kanyaró testvérek, míg a hazaiakat Chiratcu Péter, Dénes Jenő, Fodor József, Jenei Csaba, Mihály Imre és Borbáth István is erősíteni fogja.

A vasárnapi díjazáson az érmeket és kupákat korábbi legendás udvarhelyi labdarúgók adják át, mint Bokor György, Széll Károly, Zsombori Gyula, valamint a László testvérek, Gyula és László.
Minden sportbarátot szeretettel várnak a szervezők a városi sportcsarnokba.

Labdarúgó-torna a barátság jegyében Farkaslakán

A Farkaslakáért Egyesület és a helyi Magyar Polgári Párt idén is megrendezi hagyományos labdarúgótornáját, melyen jelen lesz védnöke, Kövér László, a magyar országgyűlés elnöke és a csíkszeredai magyar főkonzulátus képviselői is. A négycsapatos torna szombaton délelőtt 9 órakor kezdődik, ezen a farkaslaki öregfiúk, dr. Kövér László együttese, a bogárfalvi és a tibódi csapatok mérkőznek meg. A találkozók 2x15 percesek lesznek, mindenki mindenkivel játszik.

„Ezt a tornát minden év januárjának második hetében szoktuk megrendezni, hagyományteremtő a sportesemény, melynek legfőbb célja a közösségépítés. Itt mindenki csak a focira koncentrál, jól érzi magát. A sport összetartó ereje, illetve az emberek közti barátság és ennek ápolása a legfontosabb számunkra. Minket is többször visszahívtak, így hagyományőrző szerepe is van a rendezvénynek” – mondta Albert Mátyás, a torna szervezője.

http://www.szekelyhon.roHozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio