Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!
H i r d e t é s
Július 2018
KeSzeCsüSzoVa
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Hirdetés

Mozdulj, Udvarhely! Tömegfutás negyedszerre

Az esemény véget ért.

Ellenőrzött információk

Helység: Székelyudvarhely

Helyszín: A város utcái

Időpont: 2012. Május 19. 08:00 - 2012. Május 19. 13:00

Kategória: Sport Sport események - RSS hírcsatorna

Szervező: Infopress SE Sport Klub, Polgármesteri Hivatal

Kapcsolattartó személy: Infopress SE Sport Klub

Kapcsolattartó személy telefonszáma: +40 266-218064

Feltöltő: Julia

Feltöltve: 2012. Április 27. 12:04

Megtekintve 934 alkalommal | Szóljon hozzá!
Folynak az előkészületek a tavaly is nagy népszerűségnek örvendő, most negyedik kiadásához érkezett IPSE városnapi tömegfutásra. Te sem maradhatsz le semmi jóról!
Már hagyományosnak számít a tömegfutás Székelyudvarhelyen. Ezt az Infopress SE Sport Klub, a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatallal közösen, az uh.ro támogatásával 2012-ben május 19-én, szombaton a Városnapok keretében állhatunk ismét rajthoz, hogy a megszokott távok valamelyikét leszaladjuk.

A start és a cél a továbbra is a II. Rákóczi Ferenc utcában, a régi mozi előtt lesz, a jelentkezők rövid (3,9 km) és hosszú (6,4 km) távokon vehetnek részt. Mindkét táv útvonala változatlan marad a tavalyihoz képest, a térképet ide kattintva lehet megnézni.

A rajt sípszava mindenkinek egyszerre szól majd, így együtt kezdi meg a szaladást a tömeg. A rövid és hosszú távon futók a központon keresztül egészen a rendőrségig közös útvonalon haladnak majd, itt a rövidtávosok befordulnak a városi piac felé, míg a többiek folytatják a Bethlen utcán egészen a terelőútig, ahol visszafordulnak, és Szombatfalva irányába szaladnak.

A Junior étterem melletti útkereszteződésben újra egyesül a két táv útvonala és halad a Tamási Áron utca irányába, majd ismét a központ következik, ahonnan éles kanyarral fordulnak a Kossuth utcán a cél irányába. Innen már meg lehet húzni a tempót a célszalagig.

A szervezők vonalkódos olvasóval regisztrálják a beérkezők idejét, ezért az érkezés egy ellenőrző ponton keresztül történik: ezen mindenkinek át kell haladnia. Az esetleges torlódás miatt itt fokozottan figyeljünk szaladó társainkra és legyünk toleránsak. Természetesen a szaladás ideje alatt a rendőrség biztosítja az útszakaszt és egyértelműen ki lesz táblázva, szalagozva mindkét szakasz.

A nevezés továbbra is díjtalan, de fontos, hogy idejében nevezzünk, ugyanis az első hatszáz beiratkozó ingyenes tömegfutásos pólót kap ajándékba, akárcsak tavaly. A közös szaladáson való részvétel nemtől és kortól független, így a szervezők minden sportszeretőt várnak a helyszínre.

A csoportosítás és a díjazás életkor és nem szerint történik. Ez annyit tesz, hogy mind a férfiak, mind a nők három-három kategóriába sorolódnak: egészen kicsitől 14 éves korig, 14-től 35-ig, illetve 35 évtől felfele. A tavalyihoz hasonlóan az idén is csoportosan jelentkezhetnek az iskolások, az egy listán jelentkezők között az első 150 befutó ingyenes jegyet kap a Haáz Rezső Múzeum Leonardo Da Vinci-kiállítására. A listákat jövő héttől osztják ki az iskolákban – ezeket az uh.ro szerkesztőségében (Gábor Áron utca 18. szám) lehet leadni május 17-én 15 óráig.

A korosztályokon belül a célba érkezőket egyénileg díjazzák, az első helyezettek kupát és egy speciális érmet kapnak. A második illetve harmadik helyen érkezők szintén éremben, míg az első hatszáz befutó éremben és ajándékcsomagban részesül.

Idén is lesznek közös edzések, illetve csoportosan is lehet nevezni. Ezekkel, illetve a városnapi tömegfutással kapcsolatos további információkért kövesd figyelemmel portálunkat.

uh.ro
Hozzászolások [ Új hozzászolás ]

Nincsenek hozzászólások.

H i r d e t é s
Partnerek Szekelyfold Más Rádió Kreativ Project Székelyszentlelek hircentrumpontro Régió Magazin Erdély TV Duna Stúdió Digital 3 Televízió Star Radio